Endüstri devrimleri ile teknoloji de evrim geçirmekte, bu değişim ve gelişime hem kendi ürünlerimiz hem de müşterilerimiz için geliştirdiğimiz projelerimizi yeni nesil elektronik devreler ve bileşenler ile bütünleştirerek her zaman daha fazlasını katmaktayız. Cihaz ve devreleri optimize eden, istenilen performansı en üst seviyelere çıkaran, alanında uzmanlaşmış kadrosuyla başarılara imza atan, enerji alanında ve teknolojik alanlarda faaliyet gösteren bir kuruluşuz.

Robotiken, üretim tasarımı, üretim, pazarlama ve satışının yanı sıra; Elektronik tasarım, yazılım ve donanım tasarımı, sistem ara yüz tasarımı, geliştirme, prototip üretim, modernizasyon, test ve kontrol, müşteriye özel çözümler sunar. (İOT) Nesnelerin interneti, sensörler ve veri toplama sistemleri ile dinamik etkileşim sağlar ; sınırları genişletir. Aynı zamanda elektronik komponent tedariki, ithalat desteği, devlet teşviki, E-ticaret gibi destekleyici faaliyetler ile yaygın alanlarda var olmaktadır.

Hayallerimizi bilim ve teknolojinin ışığında büyüterek, kararlı ve güçlü adımlarla bugünlerimizi tasarladık. Yeni iş modelleriyle farkındalık yaratarak yüksek teknoloji üretmeyi başardık. Birçok endüstri alanında, teknoloji pazarlarında ufkumuzu genişletmeyi, sürdürebilir iş anlayışını felsefemiz edinerek, enerjinin, elektroniğin var olduğu her alanda çözüm odaklı yaklaşımla iz bırakmaya devam edeceğiz

vizyon

Teknolojinin hayatımızda yeri ve öneminin giderek artacağı, heyecanlı ve tutkulu gelecekte, alışılmış iş standartlarından çıkıp, yeni iş modelleriyle hayranlık duyulan bir firma olmayı hedefliyoruz. Tüm çabamızı, fikirlerinizle birleştirerek en iyi ürün, hizmet ve ticaret şeklini ortaya koymaktayız. Robotiken, teknolojik adımlarda keyifli ve inovatife çözümler sunar.

misyon

Birinci tercihiniz, ikinci eni iyi alternatifiniz olmak için teknolojik alanlarda, zihninizde tasarladığınız fikirlerinizi, projelerinizi nihai ürün olarak yenilikçi ve akılcı çözümlerle hayata geçirmek…